Woning

Een woning is niet alleen een plek om te wonen, het is tevens uw thuis. Een plaats waar u zich prettig voelt en alles is afgestemd naar eigen wens. Nebouw heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van keukens, badkamers, woon- en slaapkamers. De kunst is om uw woning zo te ontwerpen dat het als een warme deken aanvoelt en van alle gemakken voorzien is. Wij helpen u graag met verrassende ideeën en het daadwerkelijk realiseren van uw droomhuis.
make over

Wilt u een keer wat anders in uw bestaande woning, zonder een compleet nieuw interieur aan te hoeven schaffen? Denkt u dan eens aan onze ‘make over’: door herschikking van meubelen, het toevoegen of juist weglaten van attributen en het bedenken van nieuwe, creatieve ideeën, ontstaat er een inrichting waar u zelf nog niet eerder aan gedacht heeft. Uw woonplezier wordt aanzienlijk vergroot, op een relatief makkelijke en kostenbesparende manier.

Staat uw woning te koop? Dan geeft een ‘make over’ uw huis net dat beetje extra: door kleine aanpassingen in uw woning, maakt u het huis beter presenteerbaar aan kopers en stijgt het in waarde.